Onze bruiloft

Home
Ons verhaal
Programma
Extra Informatie
RSVP
Bruiloft VIPS
Gastenboek
Fotoboeken
Contact
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 4728
pagina's bekeken: 9789
www.onzebruiloftsite.nl
Bruiloft VIP's

Onze Ceremoniemeester Ramses Makatita
Ramses is een zwager van Sabinah. Al zo lang in de familie, dus eigenlijk een broer geworden. We zijn super blij dat hij op onze dag, werk uit onze handen wilt nemen. Ramses vraagt alle genodigden bij vragen, opmerkingen of plannen contact met hem op te nemen via 0634040689 of via de mail makatitar@gmail.com
 
Onze getuige Kiona Edwards - van Steen
Kiona is het jongere zusje van Wesley. Wesley had een brief geschreven voor Kiona waarin hij heeft gevraagd of zij graag zijn getuige wil zijn. Kiona vond het een hele eer om hier voor gevraagd te worden en gaf aan: JA NATUURLIJK GEKKIE!!
 
geen
afbeelding
Onze getuige Farzia Soeltan
Farzia is de oudste zus en getuige van Sabinah. Tijdens een gezellig etentje met de drie zussen heeft Sabinah Farzia een doosje met haar favoriete bonbons gegeven met de verassingstekst erin: wil je mijn getuige zijn??? Nadat zij is bijgekomen van de schrik antwoord zij volmondig met: JA!! Haar kleinste zusje gaat trouwen dus is zij super trots!
 
Onze getuige Reshida Soeltan
Reshida is een getuige van Sabinah. Ze is een oudere zus en twee handen op één buik met Sabinah.Tijdens een gezellig etentje met de drie zussen heeft Sabinah Reshida een doosje met haar favoriete bonbons gegeven met de verassingstekst erin: wil je mijn getuige zijn??? Met tranen in haar ogen riep ze: NATUURLIJK!!
 
Onze getuige Younnes Oulad el Hadj
Younnes is de beste vriend en tevens getuige van Wesley. Younnes en Wesley kennen elkaar al van de basisschool. Tijdens één van hun dagelijkse sportsessies vroeg Wesley wat Younnes ervan zou vinden om zijn getuige te zijn van het huwelijk met Sabinah. Hij zegt het een hele eer te vinden en zegt: ZEKER MATTIE!!
 
Nina
Onze oudste bruidsmeisje
 
onze engeltjes
Onze kleine bruidsmeisjes en bruidsjonker
 
Jainy en Rayenne
Bruidsmeisjes