Onze bruiloft

Home
Ons verhaal
Programma
Extra Informatie
RSVP
Bruiloft VIPS
Gastenboek
Fotoboeken
Contact
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 4727
pagina's bekeken: 9788
www.onzebruiloftsite.nl
Ons verhaal                                                               

Heel lang geleden, in een discotheek hier ver vandaan, waren er eens een mooie jonge prinses en een knappe jonge prins. Zij besloten individueel van elkaar om uitgerekend op deze dag te gaan stappen in discotheek Hollywood. De mooie prinses had het erg naar haar zin en was lekker aan het dansen met haar goede vriendin Liriana. De jonge prins daarentegen, was inmiddels op het podium beland en danste chaotisch en onsamenhangend. Rond kijkend omdat hij zijn vrienden inmiddels was kwijtgeraakt kruiste hij zijn blik met de mooie prinses. Hij zag de grote bruine kijkers, glanzend uit de vage menigte springen. Hij kon zijn nieuwgierigheid niet bedwingen en ging erop af. Na wat gebrabbel en geklets, sprong de vonk over. Hoewel de prinses enigszins verlegen was, wist de prins haar te overtuigen van de onschuldigheid van een dansje. "Premiere a gou" werd gedraaid en de prins en prinses danste innig met elkaar. Na het dansnummer werden er telefoonnummers uitgewisseld en volgde zij hun eigen pad. De volgende ochtend belde de prins het gegeven nummer direct op om te controleren op juistheid en stiekem om de prinses nogmaals te horen. Het contact verwaterde.....
Enkele maanden later werd het contact hersteld. De twee hebben enkele keren gedatet en zij hebben het erg naar hun zin gehad. Picknicken en wandelen in het Kralingse Bos stonden op de agenda's. Echter ook deze keer verwaterde het contact, de tijd was nog niet rijp voor deze twee tordelduifjes.
Jaren later kwam de prins op het idee om de inmiddels lang geleden ontmoete prinses op te zoeken. Het is inmiddels eind augustus 2009. Hij stuurde een bericht via msn en vroeg hierin hoe het met haar was. Het contact herstelde wederom en deze keer was het wel hun tijd. De prins vertoefde inmiddels in het pitoreske Doorn waar zijn prinses hem dagelijks kwam bezoeken. De vonk en de klik zijn gebleven en de band is opgebouwd. Na enkele maanden te hebben gedatet vraagt de prins op 7 januari 2010 de prinses of zij zijn vriendinnetje wil worden. De prinses stemt in en na precies ander half jaar (7-7-2011) gaan zij samenwonen.
Nadat een periode waarin er twee prinsesjes en een klein prinsje zijn geboren, vraagt de prins zijn prinses ten huwelijk op 9 juli 2016. Zij antwoorde volmondig met: JA!!!